Tydligare profilering för OneCo och Ellevios samarbete

Som en del av vårt samarbete med Ellevio har vi fått ett nytt utseende på våra bilar och kläder. Från och med nu kommer du att se "Ellevio i samarbete med OneCo" när vi utför tjänster hos dig som är Ellevio-kund.

I vår strävan att leverera pålitliga och moderna energilösningar utför teknikerna på OneCo kundnära och mätarrelaterade tjänster för Ellevio. Det kan bland annat innebära anslutning av nya kunder, kontroll av kundanläggningar, mätarbyten, kontroll av mätsystem och till- och frånkoppling av elanläggningar.

För att du lättare ska känna igen oss och förstå vad vi gör har vi profilerat om våra bilar och kläder.

– Vi behöver investera i elnätet för att möjliggöra övergången till ett fossilfritt samhälle, och med vår nya profilering kan vi visa våra kunder vad det är vi faktiskt investerar i och gör ute i fält, förklarar Emma Thorsén, chef för kund och marknad på Ellevio.

När du nu ser "Ellevio i samarbete med OneCo" på gatan eller vid din dörr vet du att vi på OneCo är där på uppdrag av Ellevio. Du kan då också vara säker på att du får professionell service av högsta kvalitet – våra team är utbildade och väl förberedda för att utföra arbetet effektivt och med minimal störning för dig som kund.

– En ny och tydlig profilering känns som ett naturligt steg att ta då det skapar ett mervärde för alla parter, säger Mats Giss, affärsområdeschef på OneCo.

Karolina Jersby, chef för kundnära tjänster på Ellevio, håller med:

– Jag ser det som väldigt positivt att vi syns tillsammans – vi är alla viktiga delar i kedjan och det visar vi här. Vi kan på det här sättet känna en gemensam stolthet över arbetet vi utför för våra kunder.

Vi kan el och energi! Så här kan vi hjälpa dig