OneCo WiFi On The Go

En smart WiFi-lösning i bärbar väska.

OneCo erbjuder smart WiFi i bärbar väska


Allt fler verksamheter är beroende av en fungerande internetuppkoppling för sig och sina besökare. Nu lanserar IT-infrastrukturbolaget OneCo en smart WiFi-lösning i en bärbar väska som lämpar sig för tillfälliga arbets- och mötesplatser där verksamhet, personal och gäster behöver tillgång till internet.

OneCo WiFi On The Go är en flexibel bärbar WiFi-lösning, perfekt för alla tillfällen där man behöver ett tillfälligt trådlöst nätverk för kortare eller längre perioder. Lösningen är förpackad i en smidig väska och kan därför enkelt tas i bruk på bara någon minut. Allt som krävs är att ansluta väskan till ett 230 V- eller 12 V-uttag.

Det finns en mängd tillfällen då det finns ett behov av att kunna erbjuda ett publikt wifi-nätverk. Som ett komplement till fasta WiFi-lösningar har OneCo nu byggt en stabil och mobil lösning som bara är att plugga in i ett eluttag för att komma igång med.

Ladda ner produktblad WiFi-väskan

Många användningsområden där säker och snabb internetuppkoppling krävs

Alltifrån båthamn till popup-stores - användningsområdena är många. Här är några exempel på situationer där WiFi-väskan går att använda: Backup till befintliga nätverk - Enkelt stöd för affärskritiska system vid oförutsägbara händelser och avbrott.

  • Skolor och idrottsföreningar - En säker mobil lösning vid resor och arrangemang där nätverk inte alltid finns tillgängligt.
  • Tillfälliga event / PopUp store - Ingen begränsning till kabelräckvidd eller fast anslutning.
  • Uteserveringar - Snabbt och enkelt utan bygglov eller extra investeringar.
  • Camping / Båthamn - Täcker upp området för tillfälliga besökare under högsäsong.
  • Byggarbetsplatser - Ge WiFi-access till byggområden och byggbodar.

Teknisk fakta

Väskan är damm- och vattentät (IP67-klassad). Lösningen är skalbar och klarar betydligt fler klienter än konsumentprodukter. Dynamisk täckning ger de aktiva enheterna prioritet och erbjuder därmed utrymme att hantera en större mängd klienter. Utrustningen kan strömförsörjas genom antingen 230 V eller 12 V. Möjlighet att använda två olika operatörer, med Dual SIM. Inbyggd GPS för spårbarhet. Lösningen ger möjlighet att konfigurera tunnel för säker datatrafik. WAN- och LAN-förberedd.

Kontakta mig gärna!