Våra tjänster

OneCos kärnverksamhet är grön teknik, kommunikation, IT samt el och energi – med en unik kompetens att integrera dem.

OneCo hjälper dig inom följande områden

Grön teknik

OneCo hjälper dig i omställningen från fossila energikällor till förnybar energi. Vi installerar solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar, lastbilar och fartyg. Laddboxarna och solcellerna kan installeras separat eller tillsammans i smarta och energieffektiva lösningar. För att sänka energiförbrukningen kan vi dessutom designa och installera LED-belysning, både inomhus och utomhus. Vi kan även hjälpa dig med smart energilagring och batterilösningar.

Läs mer

Kommunikation

OneCo är din pålitliga partner för att planera, bygga och underhålla avancerade telekominfrastrukturer. Med kompetens inom alla aktuella tekniker, inklusive 2G, 3G, 4G och 5G, tar vi ansvar för mobilnät både inomhus och utomhus och ser till att det finns fungerande WiFi där det behövs. Vi är stolta över vår centrala roll i att ansluta städer och landsbygd till snabbt och pålitligt bredband. Från den initiala projekteringen till det kontinuerliga underhållet tar vi ett helhetsansvar och skräddarsyr lösningar efter ditt företags behov. 

Läs mer

IT

IT, Internet of Things eller Machine-to-Machine. Kärt barn har många namn. Men oavsett vad man kallar det, handlar det om att ansluta olika typer av enheter och givare till sin omvärld och en fungerande helhet. På OneCo har vi lång erfarenhet av att arbeta med både installation och underhåll av IT-produkter och nätverk. Vare sig det handlar om att skapa helt nya lösningar eller att ta hand om befintliga installationer är OneCo din pålitliga och kompetenta partner.

Läs mer

El och energi

På OneCo är vi experter inom energimätning, kabelarbeten och montage av ställverk med spänningsnivåer upp till 420 kV. Vi är även specialiserade inom installation av elbilsladdare, solcellsanläggningar och energilagring. Oavsett om det gäller fastigheter eller industrilokaler finns vi här för att hjälpa dig med avancerade energilösningar där du kan vara säker på att vi möter dina energibehov. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning som passar just dig och din framtid.

Läs mer

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om vad OneCo kan göra för dig inom grön teknik, kommunikation, IT eller el och energi? Eller är du nyfiken på hur det är att arbeta på OneCo?

Kontakta oss