Upptäck flexibiliteten med OneCos WiFi On the Go

I en snabbt föränderlig digital värld är pålitlig internetåtkomst avgörande. Ge din verksamhet stabil uppkoppling med den praktiska WiFi-väskan från OneCo.

Att kunna arbeta var som helst, när som helst, blir allt viktigare för att bibehålla produktivitet och effektivitet. Med OneCos bärbara WiFi On the Go får du en lösning som ger dig och ditt företag den flexibilitet och bekvämlighet ni behöver för att vara konkurrenskraftiga i en uppkopplad värld.

Anpassningsbar uppkoppling i en väska

OneCos WiFi On the Go är designad för att vara enkel att använda. Den är packad i en smidig väska, vilket gör den perfekt för tillfälliga arbets- och mötesplatser. Oavsett om du behöver internetåtkomst på en byggarbetsplats, under en konferens eller på en tillfällig arbetsstation gör WiFi On the Go det möjligt för dig att få stabil uppkoppling på bara några minuter.

Med möjligheten att ansluta till både 230 V- och 12 V-uttag, kan du skapa en mobil arbetsplats var som helst. Den användarvänliga designen säkerställer att installationen är snabb och problemfri, så att du kan fokusera på ditt arbete utan avbrott.

Pålitlig i alla väder

En av de viktigaste egenskaperna hos OneCos WiFi On the Go är dess robusthet. Med en IP67-klassificering är väskan både damm- och vattentät. Detta innebär att den kan användas under alla väderförhållanden – oavsett om det är regn, snö eller solsken kommer din internetuppkoppling förbli stark och pålitlig.

Ökad säkerhet

WiFi On the Go är inte bara en lösning för tillfälliga behov, utan har också visat sig vara oumbärlig för en mängd olika tillämpningar. Våra kunder inkluderar bland annat organisationer som Missing People, som använder WiFi On the Go för sina kartsystem under sökinsatser. Kommuner och andra verksamheter har också upplevt en trygghet i att ha en pålitlig backup-lösning om det ordinarie nätverket fallerar.

Varför välja OneCos WiFi On the Go?

OneCos WiFi On the Go erbjuder en rad fördelar som gör det till den perfekta lösningen för dig som värdesätter flexibilitet och pålitlighet:

  • Mobilitet: bärbar och lätt att transportera, perfekt för mobila arbetsplatser.
  • Snabb installation: enkel att installera och komma igång med på bara några minuter.
  • Robust design: IP67-klassificeringen garanterar funktionalitet i alla väderförhållanden.
  • Mångsidighet: användbar i en mängd olika scenarier, från byggarbetsplatser till nödsituationer.

Effektivisera din företagskommunikation med WiFi On the Go. Vi hjälper dig att skräddarsy den bästa lösningen för din verksamhets behov.

Läs mer om våra kommunikationslösningar