Så säkrar du din verksamhet – upptäck de senaste lösningarna

Är du trött på att oroa dig för säkerheten i din verksamhet? Med några enkla lösningar kan du skapa en tryggare vardag för dig, dina anställda och era kunder.

Ditt företags säkerhet är av yttersta vikt. Genom att säkra din verksamhet med moderna lösningar för passagesystem, kameror, sensorer och internetuppkoppling kan ditt företag skydda sig mot potentiella hot. Men att investera i robusta säkerhetsåtgärder skyddar inte bara företagets tillgångar och information utan skapar också en tryggare arbetsmiljö för anställda och stärker förtroendet hos kunder och partners.

Stärk ditt företags säkerhet med:

Passagesystem: Ett effektivt passagesystem är grundläggande för att kontrollera åtkomsten till din verksamhet. Med behovsanpassade lösningar kan du säkerställa att endast auktoriserade personer får tillträde till dina lokaler.

Kameror: Övervaka din verksamhet dygnet runt med avancerade och GDPR-kompatibla övervakningskameror. Med hjälp av kamerorna får du möjlighet att snabbt upptäcka och hantera eventuella säkerhetsincidenter.

Sensorer: Integrera sensorer i dina uppkopplade enheter så att du med säkerhet kan lita på att de fungerar och kommunicerar som de ska, dygnet runt.

Backup till befintliga nätverk: Med bärbar internetanslutning kan du vara säker på att få tillgång till internet när andra system ligger nere. En bärbar WiFi-väska möjliggör även internetanslutning när du inte vill ansluta till publika nätverk under resor och konferenser.

OneCo hjälper dig med de senaste lösningarna för att säkra din verksamhet mot potentiella hot. Uppdatera din säkerhet idag. 

Vi skräddarsyr lösningar för ditt företag inom: