OneCos samarbete med Ellevio förlängs

Efter en längre upphandlingsprocess med tuff konkurrens har Ellevio valt OneCo som sin fortsatta leverantör för kundnära tjänster.

OneCos och Ellevios samarbete går långt tillbaka. Tillsammans har vi löpande utvecklat området och detta är fjärde gången som OneCo får Ellevios förnyade förtroende.

   - Vi vill gratulera OneCo till att de vunnit kontraktet och ser fram emot ett fortsatt bra samarbete, säger Stefan Ytterbom, Head of Purchasing på Ellevio.

Inom avtalet levereras en rad olika tjänster som rör alla Ellevios kunder inom samtliga koncessioner och samtliga kategorier av mätare inom kategori 1-5. Några av de tjänster som ingår i avtalet är anslutningar, mätarrelaterade uppdrag, ombyggnationer, underhållstjänster, besiktningar, clean-up-tjänster, ackrediterade kontroller av mätsystem, lager och logistik, kundbokning och planering m.fl.

Både vi och Ellevio lägger stor vikt vid kundnöjdhet och har en samsyn kring hur betydande det området är. Vi lägger även stort fokus på betydligt mer hållbar leverans med betoning på att maximera en säker och trygg arbetsmiljö samt minimera miljöpåverkan.

   - Vi är väldigt nöjda med det nya avtalet vi tecknat och känner att innehållet stärkts ytterligare mot tidigare avtal genom bland annat ett ökat kundfokus, säger Emma Thorsén, Kund- och Marknadschef på Ellevio.

Patrik Johansson, VD på OneCo, är nöjd med det fortsatta samarbetet.
   - Vi är glada över det fortsatta förtroendet från Ellevio. Vi har ett gott samarbete sen tidigare och har en stabil gemensam grund att stå på. Ett stort tack till alla involverade som dagligen ser till att leverera högkvalitativa tjänster vilket har gjort denna framgång möjlig.