OneCo Sverige AB

Stålgatan 1

195 72 Rosersberg, Sverige

Sverige

Org.nr: 559145-4615

Email: info@oneco.se

www.oneco.se

  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Social Ikon

JOBBA PÅ OneCo

Lediga jobb

Var med på OneCo's spännande resa i Sverige! Vi fortsätter att fylla på vår orderstock med nya order och driver idag ställverksprojekt 12 - 420 kV från Malmö i söder till Arvidsjaur i norr. Vi behöver nu förstärka vårt kompetenta montageteam med projektledare och montörer både inom distribution och transmission. Vi söker nu:  

Montageprojektledare 12 - 36 kV i Mälardalsregionen
Vi har tagit ett flertal montageprojekt i Stockholmstrakten för ställverksentreprenader 12-36 kV och behöver förstärka vårt team med ytterligare projektledare med erfarenhet av liknande entreprenader.

Stationeringsort för denna tjänst är i Rosersberg i norra Stockholmstrakten, men man förväntas vid behov vara aktivt närvarande ute i projekten för att ha god kontroll och kunna vara support till våra montörer och kunder.

Montageprojektledare 145 - 420 kV (rikstäckande)

I vårt affärsområde Kraftteknik, så utför vi service- montageprojekt i de högre spänningarna upp till 420 kV runt om i hela Sverige. Vi bygger stationer både i luft- och gasisolerat utförande och bland våra större slutkunder återfinns bl.a. Svenska Kraftnät, Vattenfall och Ellevio.

Vi söker nu montageprojektledare med god erfarenhet av att arbete i liknande projekt. Till din hjälp har du ett verkligt duktigt team av montörer, montageprojektledare och tekniker.

I denna roll krävs en del resor runt om i Sverige och vi är vi flexibla gällande placeringsort. I de större projekten kan man även vara stationerad ute i projektet.

Ställverksmontörer 12 - 420 kV

Vi behöver förstärka upp oss med ytterligare montörer och söker dig med intresse från någon eller några av följande områden:
 

  • Montage av ställverksanläggningar 12 - 36 kV inkl. kontrollutrustning och kraftkabelarbeten. Dessa projekt görs inom vårt affärsområde Infra, som bedriver sin verksamhet främst i Mälardalsregionen.
     

  • Montage av ställverksprojekt 52- 420 kV inom olika kompetenser såsom utomhusställverk och apparater, kontroll- och teleutrustning, kabelarbeten etc. Dessa projekt bedrivs över hela Sverige och därför får man vara beredd att kunna resa.
     

Vi söker personal med erfarenhet från ovan, men även dig som har kunskaper från liknande verksamheter eller kommer direkt ifrån skola och vill lära dig yrket tillsammans med OneCo's nuvarande mycket kompetenta personal.

För oss är din inställning vital samt att du som person passar i vårt fantastiska team av duktiga montörer.

​​​​​​​​​Till OneCo så kommer du till ett företag där vi sätter vår företagskultur i främsta rummet för att våra medarbetare skall trivas och känna sig delaktiga i företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta och vi har ett öppet och prestigelöst sätt att förhålla oss till varandra.

 

Om du har några funderingar eller vill skicka in en ansökan, så kontakta Anders Jernelid som är affärsområdeschef för OneCo Kraftteknik. Kontaktuppgifter för Anders är:

Om du har andra kompetenser som du tror kan passa in i vårt företag, så är du alltid välkommen att skicka en öppen ansökan till info@oneco.se