El-/energibolag

OneCo arbetar såväl med datainsamling och mätarbyten som med ackrediterade kontroller och förläggning av lågspänningsnät.

En del av elbranschens framtid

OneCo är på plats i fastigheter, industrilokaler och hem för att säkerställa att alla typer av mätare som kontrollerar el och värme fungerar och kommunicerar på rätt sätt. Vi ansluter nya elkunder och är med och kopplar upp intelligenta lösningar till hemmet.

Vi är ackrediterade av Swedac för att ta hand om återkommande kontroller av mätsystem kategori 2-5 och kan efter önskemål bygga om mätsystemet så att det anpassas till specifika förutsättningar.

OneCo ansvarar även för återkommande kontroller inom värmesidan och kan med våra partners hjälp hitta anpassade lösningar. Vi gör allt från fältarbetet till en ackrediterad kontroll och renovering av värmemätare och givare.

Vi är också på plats i distributionsnätet, framför allt på lokalnätssidan, där vi tar hand om projekten när det ska byggas nya elnät eller när nätet behöver moderniseras.

Vi ansvarar dessutom för datainsamlingstjänster för fjärravläsning på värme- och elmätare och levererar validering av mätvärden till våra kunder. Givetvis kan vi se till att alla uppgifter lagras på ett tryggt och säkert sätt i toppmoderna server- och hostingmiljöer.

OneCo är en pålitlig och kompetent partner som är med och leder utvecklingen inom energiområdet. Vi verkar inom ett spännande fält där många av installationerna och byggsätten är på väg att revolutionera sättet vi hanterar och förbrukar el på. Vi är en del av elbranschens framtid.

  • Distributionsnät OneCo tar ett helhetsansvar för projekten när det ska byggas nya elnät, liksom när det är dags att modernisera dem.
  • Elbilsladdning Kompletta och framtidssäkra laddlösningar för bostadsrättsföreningar, villaägare, företag och publika platser.
  • Kontroll i fält OneCo är ackrediterade av Swedac för kontroll i fält på mätsystem upp till och med Kategori 5.
  • LED-belysning OneCo levererar helhetslösningar för LED-belysning, både ute och inne.
  • Mätvärdesinsamling OneCo har mångårig erfarenhet av olika typer av insamlingssystem, vilket gör att vi kan garantera validerade mätvärden.