Andreas Niklasson blir ny affärsområdeschef på Kraftteknik

Från och med den 1 december får ett av OneCos affärsområden en ny chef. Andreas Niklasson tar sig nu an rollen som ledare för Kraftteknik.

En spännande förändring tar plats på OneCo då vi välkomnar Andreas Niklasson som ny affärsområdeschef för Kraftteknik. Med en bakgrund som tidigare regionchef och områdeschef inom Power/IoT har Andreas den erfarenhet och kompetens som krävs för att försätta leda Kraftteknik framåt.

– Den nya rollen känns både spännande och utmanande på samma gång. Kraftteknik som affärsområde har väldigt goda möjligheter att både verka och vinna flera projekt i framtiden eftersom behovet av våra tjänster är stort framöver. Jag har redan insett att det finns en gedigen kompetens och erfarenhet bland alla medarbetare på Kraftteknik och tillsammans kommer vi skapa fina förutsättningar för att fortsätta utveckla det arbete som tidigare affärsområdeschef Anna Hammarwall och gänget har påbörjat. Vi kommer se till att skapa ett affärsområde som är att räkna med i branschen, berättar Andreas om den nya tjänsten på Kraftteknik.

Kraftteknik är ett av OneCos tre svenska affärsområden där vi utför kabelarbeten och ställverksmontage med spänningsnivåer på upp till 420 kV. Andreas tar över rollen som affärsområdeschef efter Anna Hammarwall som slutar på OneCo för att flytta med familjen till USA. Under Annas ledning har Kraftteknik utvecklats och vunnit flera nya affärer. Hennes engagemang och ledarskap har format affärsområdet i en positiv riktning.

Med Andreas vid rodret ser vi fram emot en spännande framtid med nya projekt för Kraftteknik. Hans erfarenhet, engagemang och vision kommer bidra till fortsatt framgång.

Vi önskar Anna Hammarwall allt gott på hennes framtida äventyr och hälsar Andreas varmt välkommen till sin nya roll.

Andreas Niklasson tillträder tjänsten som affärsområdeschef för Kraftteknik den 1 december och ingår då även i OneCo Sveriges ledningsgrupp.

Kontakta mig

Patrik Johansson

070-300 23 38
Ikon

Kontakta mig

Andreas Niklasson

070-323 19 47
Ikon