IoT – sensorer och övervakning

Gör din vardag enklare med enheter som kommunicerar.

Få kontroll över dina uppkopplade enheter

Allt fler enheter i din vardag blir uppkopplade och kommunicerar med varandra. Men hur säkerställer du att de kommunicerar problemfritt och dygnet runt? På OneCo har vi den expertis du behöver för att få allt att fungera sömlöst.

Från elmätare och övervakningskameror till smarta hem och industriell automation – IoT (Internet of Things) revolutionerar hur vi lever och arbetar. I en alltmer digitaliserad värld blir det ännu viktigare att du har koll på dina processer och system. Sensorer och övervakning kan ge dig värdefulla insikter som du kan använda för att sänka kostnader, förbättra säkerheten och öka produktiviteten i din verksamhet.

I ditt företag kan du ha en mängd uppkopplade enheter som samlar in värdefull information, men de kräver också specialistkompetens för att fungera dygnet runt. Vi tar hand om allt från installation och underhåll till driftsättning och design av sensorer och övervakning, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Med vår breda kompetens inom IT, telekom, el och energi garanterar vi en smidig och säker hantering av dina IoT-enheter.

Vi hjälper dig med:

  • Installation: Vi installerar dina IoT-enheter på ett korrekt och säkert sätt, oavsett om det handlar om enstaka enheter eller komplexa system.
  • Driftsättning: Vi ser till att dina IoT-enheter konfigureras och driftsätts på rätt sätt, så att du kan börja använda dem direkt.
  • Design: Vi hjälper dig att designa och planera ditt IoT-system, baserat på dina specifika behov och önskemål.
  • Projektering: Vi tar hand om hela projekteringen av ditt IoT-system, från idé till färdig installation.
  • Dokumentation: Vi tillhandahåller tydlig och lättbegriplig dokumentation för alla dina IoT-enheter och system.
  • Underhåll: Vi ser till att dina IoT-enheter och system uppdateras och underhålls regelbundet, så att de alltid fungerar optimalt.

Kontakta mig!

Gunnar Grundström

070-651 95 70
Ikon

Du kanske även är intresserad av