Elbilsladdning – installera laddbox

Ladda upp för en grönare framtid.

Framtidssäkra laddare för elbil, lastbil, fartyg och andra elfordon

Möjligheten att på ett enkelt sätt kunna ladda elfordon och laddhybrider har blivit allt viktigare i strävan mot ett mer klimatsmart samhälle. Oavsett om du behöver en enstaka laddbox eller många laddpunkter i ett stort garage hjälper OneCo dig att ta gröna steg framåt.

Minst lika viktigt som att elfordonsladdare finns tillgängliga där och när du behöver dem, är att installationen uppfyller kraven på elsäkerhet och att laddboxen är förberedd för framtida funktioner och möjligheter. Med OneCos installation av laddboxar får du professionella och framtidssäkra laddstationer anpassade efter just dina behov.

Laddboxar och laddstolpar till företag, föreningar och publika plaster

Att installera laddboxar i bostadsrättföreningen kan öka värdet på bostäderna. Laddboxar på företaget kan göra dig till en mer attraktiv arbetsgivare. OneCo levererar kompletta och framtidssäkra laddlösningar till bostadsrättsföreningar, företag och publika platser. Oavsett hur många laddboxar du behöver, inomhus eller utomhus, kan vi leverera smarta, säkra och kvalitativa paketlösningar. Vi kan även skräddarsy lösningar som hanterar lastbalansering och betalsystem för elförbrukningen.

En silvrig elbilsladdare uppsatt på en vit vägg

Med OneCos laddboxinstallation får du

Förstudie: Vi besöker dig och undersöker förutsättningarna för installation av laddboxar.
Design: Vi tar fram den bästa lösningen anpassad efter dina behov.
Installation och driftsättning: Vi installerar och startar upp dina laddboxar så att de är redo för användning.
Service och underhåll: Om något händer med din laddbox kommer vi tillbaka och hjälper dig så att du enkelt kan ladda din elbil och andra elfordon igen.

Frågor och svar

Vad kostar det att installera laddboxar?

Utifrån förutsättningarna på platsen där du vill installera dina laddboxar skräddarsyr vi en lösning som passar just dig och dina behov. Tillsammans med erbjudandet får du en kostnadsfri offert att ta ställning till.

Vilka bidrag och avdrag finns för installation av laddboxar 2023?

Om du som privatperson ska installera grön teknik kan du få skattereduktion för kostnaden för arbete och material. Du kan läsa mer om det gröna avdraget på Skatteverkets hemsida. För företag, bostadsrättsföreningar och andra organisationer finns Ladda bilen-bidraget som du kan läsa mer om på Naturvårdsverkets hemsida.

Hur mycket el behövs för att använda laddboxar?

I vår analys kan vi vara behjälpliga att ta fram olika lösningar för utökning av abonnemang för dig från din leverantör. Med hjälp av ett lastbalanseringssystem ser vi till att laddboxarna inte drar mer el än vad infrastrukturen för el i din fastighet kan leverera. På så sätt överbelastas inte systemet av laddboxarna.

Var finns OneCo?

OneCo installerar laddboxar för företag och föreningar i Stockholms- och Norrköpingsområdet, och vi hjälper dig gärna på andra orter i Sverige som Göteborg/Västra Götaland, Malmö/Skåne, Mälardalen, Uppsala, Gävle och längs med norra östkusten.

Vilka märken på laddboxar installerar OneCo?

På OneCo är vi utbildade och certifierade i att installera flertalet olika laddboxmärken utifrån dina behov och önskemål. Vi installerar inte laddboxar från Easee som har säljstopp i Sverige.

Kontakt

Simon Larsson 
- Snabbladdare och logistikdepåer för tunga fordon
072-553 76 34
Ikon

Fredrik Löfvendahl
- Bostadsrättsföreningar, företag och publika platser
076-119 96 95
Ikon

Kombinera dina laddboxar med solceller, batterilagring och IT-tjänster

Utöver installation av laddboxar kan vi på OneCo hjälpa dig med bland annat solceller och energilagring. Du kan även ta del av kringtjänster som IT-lösningar och kameraövervakning för att enkelt få bättre överblick på din anläggning.