Om OneCo

OneCo är Sveriges ledande leverantör av servicetjänster inom teknisk infrastruktur.

Vi ansluter framtiden

OneCos ambition är att vara en god bidragsgivare i det gröna skiftet och digitaliseringen. Det gäller användning av energi och produkter på ett klimatvänligt sätt, men också teknik för att förenkla och möjliggöra tillväxt och innovation på ett hållbart sätt. Vår vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden.

På OneCo drivs vi av att koppla samman samhället och ge dig rätt verktyg för en uppkopplad värld. Med lång erfarenhet inom fibernät, WiFi- och mobilnät samt lågspänningsnät är vi experter på att skapa sömlösa anslutningar som öppnar upp för en grönare digital era.

Vi arbetar för att möjliggöra smidig energimätning, distribution och datainsamling. Vi knyter också samman en rad olika utrustningar och givare med omvärlden, vilket låter dig vara i ständig kontakt med din omgivning. Vår förmåga att skräddarsy lösningar som integrerar alla dessa kompetenser gör att vi bokstavligt talat kopplar upp din framtid.

OneCo fungerar som länken mellan operatörer, energibolag, slutanvändare och leverantörer. Oavsett om du är ett internationellt bolag, ett lokalt företag, en kommun, ett elnätsbolag, en nätägare eller en förening så är vi din pålitliga samarbetspartner. Vår mission är kristallklar – att skapa felfri funktionalitet och kommersiellt värde i våra kunders nätverk.

Med en rikstäckande organisation levererar vi våra tjänster med samma höga standard över hela Sverige. Detta gör oss till en attraktiv samarbetspartner för geografiskt spridda företag. Oavsett var i landet din verksamhet finns, kan du lita på vår lokala expertis och att vi levererar resultat på högsta nivå.

OneCo Networks AB ägs av norska OneCo-koncernen

OneCo-koncernen har cirka 2 800 anställda och en årlig omsättning på cirka 4,5 miljarder NOK (2021). Koncernen levererar tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. Energibolag, telekomoperatörer och offentliga och privata bolag är de största kundgrupperna. Läs mer om norska OneCo på www.oneco.no.

OneCos ledning

Patrik Johansson
VD
Patrik Andersson
Ekonomichef
Patrik Östling
Teknikområde Kommunikation
Mats Giss
Teknikområde Energi
Andreas Niklasson
Teknikområde Infra och Kraftteknik
Magnus Rickman
Inköp och HR
David Hellström
Teknikområde Defence

Vill du ansluta framtiden?

För att fortsätta utvecklas behöver vi talangfulla serviceinriktade människor som gillar att tänka utanför boxen och samarbeta med varandra. Är du intresserad av att ansluta framtiden med nya mobila nät, revolutionerande elnät och höghastighetsbredband? Då är OneCo rätt ställe för just dig. 

Lediga jobb